شرکت جهان بایگان، برترین تولیدکننده تجهیزات بایگانی ریلی | تاریخ تاسیس: 1375/12/25 (27 سال سابقه)

معرفی بهترین نرم افزارهای حسابداری و نکات مهم در انتخاب آنها

معرفی بهترین نرم افزارهای حسابداری و نکات مهم در انتخاب آنها

معرفی بهترین نرم افزارهای حسابداری

با سلام و خسته نباشید حضور همراهان همیشگی جهان بایگان

همانطور که می دانید امروزه تکنولوژی حرف اول را در تمامی حرفه ها می زند. افراد با استفاده از تلفن همراه، کامپیوتر، لپ تاپ و … و با دسترسی به انواع گوناگونی از نرم افزار ها و برنامه ها به راحتی تمامی کارهای روزمره خود را با کمترین اتلاف وقت انجام داده و پیش می برند.

یکی از نرم افزار هایی که امروزه تقریباً در تمامی موسسات و شرکت ها مورد استفاده قرار می گیرند، انواع نرم افزار های حسابداری می باشند. در ادامه به معرفی چند مورد از نرم افزارهای حسابداری پیشرفته می پردازیم. با ما همراه باشید.

تعریف بهترین از دیدگاه های مختلف متفاوت است. هر کسی خوب بودن را در یک چیز می بیند. اما به طور کلی یک سری مولفه ها و ویژگی ها وجود دارند که می توانند یک نرم افزار را برای اکثریت محبوب کنند. در این بخش از مقاله به بررسی یک نرم افزار خوب می پردازیم. محبوب ترین نرم افزار حسابداری به چه نرم افزاری می گویند؟

تا امروز نرم افزار های بسیاری تولید و به بازار عرضه شده اند که معمولاً عملکرد رضایت بخشی دارند اما مدیران مالی و حسابداران در تلاشند تا از معتبر ترین برند ها، نرم افزار حسابداری مورد نیاز خود را تهیه کنند.

مدیران هر مجموعه با توجه به اطلاعات و گزارشاتی که مدیران مالی و حسابداران آنها را جمع آوری کرده و در اختیارشان قرار می دهند، تصمیماتی را اتخاذ می کنند. نرم افزار حسابداری، ابزاری است که این گزارشات و اطلاعات را پردازش و در اختیار مدیران قرار می دهد.

بنابراین نرم افزاری که در کوتاه ترین زمان، مناسب ترین گزارش و اطلاعات را از نیاز واحد مالی تهیه کند، بهترین نرم افزار حسابداری شناخته می شود.

برخی فاکتور های مهم در تعیین بهترین نرم افزار:

برای آن که بهترین نرم افزار حسابداری برای کامپیوتر را بیابیم، ابتدا باید دریابیم که آیا نرم افزار مورد نظر ما ویژگی های برتری نسبت به سایر نرم افزار ها دارد یا خیر؟

در این بخش تعدادی از ویژگی های منحصر به فرد یک نرم افزار حسابداری پر کاربرد و کاربر پسند را برای شما آورده ایم. این موارد عبارتند از:

  • خدمات پشتیبانی مناسب
  • قیمت مناسب
  • کاربری آسان و راحتی کار با نرم افزار
  • امکانات نرم افزار و اصول حسابداری
  • میزان محبوبیت نرم افزار بین حسابداران
  • نصب راحت
  • قابل استفاده در تمامی بخش های مجموعه
  • خروجی های مناسب
  • سرعت مناسب
  • حل و فصل ساده
  • پاسخگوی نیاز های ما

این ویژگی ها، مواردی هستند که اگر قصد انتخاب و خریداری یک نرم افزار پیشرفته حسابداری برای PC و  کامپیوتر را دارید باید به آنها توجه فرمایید. در ادامه به معرفی تعدادی از بهترین نرم افزارهای حسابداری و مزایا و معایب آن می پردازیم.

مهارت هایی که یک حسابدار باید داشته باشد تا بتواند به درستی وظیفه خود را انجام دهد، شامل:

  1. تجزیه و تحلیل برای صدور اسناد حسابداری
  2. کار با نرم افزار Excel
  3. توانایی استفاده از قوانین و مقررات مالیاتی ، بیمه و کار و تجارت
  4. مهارت محاسبه حقوق و دستمزد، بیمه و مالیات کارکنان
  5. تهیه و ارسال اظهار نامه مالیات بر درآمد
  6. تهیه و ارسال گزارش فصلی خرید و فروش
  7. مهارت ثبت دفاتر قانونی
  8. محاسبات مالیات های تکلیفی
  9. مهارت کار با کامپیوتر و اینترنت

یک حسابدار موفق و کاربلد پس از یادگیری مهارت های بالا نیاز به یک نرم افزار دارد تا بتواند به صورت دقیق و ریز بینانه، کلیه امور های مالی یک مجموعه را کنترل و مدیریت کند.

اما اینکه کدام نرم افزار از بهترین نرم افزارهای حسابداری است، هنوز جای بحث دارد. امروزه نرم افزارهای حسابداری پیشرفته طراحی و به بازار عرضه می شوند که هر کدام مزایا و معایبی دارند. تصمیم با ماست که از کدام نرم افزار در مجموعه خود استفاده کنیم. ما در مقاله ای کوتاه به بررسی ویژگی های اصلی محبوب ترین نرم افزارهای حسابداری پرداختیم تا تصمیم گیری را کمی برای شما راحت تر کنیم. پیشنهاد میکنم مقاله های زیر را نیز مطالعه کنید:

نرم افزار حسابداری شرکتی سپیدار:

سپیدار یکی از پرفروش‌ و معروف ترین نرم افزارهای حسابداری در ایران است.

نرم افزار حسابداری سپیدار محصول شرکت همکاران سیستم (از بزرگ ‌ترین تولیدکنندگان ایرانی نرم افزارهای ERP ) است.

این نرم افزار، بهترین نرم افزار حسابداری برای فروشگاه ها و شرکت‌ های متوسط و کوچک است؛ همچنین به زیر سیستم های حسابداری، دریافت و پرداخت دارایی ثابت، مشتریان و فروش، پخش و سفارش گیری، انبارداری، حقوق و دستمزد، پخش و سفارش گیری تولید و پیمانکاری مجهز می باشد.

نرم افزار سپیدار با نرم افزارهای CRM و ERP سازگاری داشته و امکان همگام سازی آن نیز وجود دارد.

معمولاً خروجی این نرم افزار در همه جا قابل ارائه است و در این زمینه نگرانی نخواهید داشت.

از مزایای این نرم افزار می توان به نصب راحت و آسان، قابلیت سازگاری و همگام سازی با سایر نرم افزار ها، دارای زیر سیستم های مختلف، دارای نوار جستجو که بسیار پر کاربرد بوده و باعث صرفه جویی در زمان می شود اشاره کرد که تقریباً پاسخگوی تمام نیاز های فروشگاه ها و شرکت ها است.

در کنار تمامی این مزایا برخی معایب هم دارد که شامل: سرعت کند نرم افزار، پشتیبانی نسبتاً ضعیف، هزینه ی بالای پشتیبانی و نرم افزار، وجود برخی مشکلات در بعضی ابزار ها و مناسب نبودن برای کسب و کار های بزرگ می شود.

نرم افزار حسابداری شرکتی فرداد:

فرداد یکی از شرکت‎ های عضو آرین سیستم است که برای کسب و کار و شرکت های کوچک طراحی شده و در حوزه های بازرگانی، خدماتی، صنعتی و پیمانکاری مورد استفاده قرار می گیرد. مزایای این نرم افزار شامل: محیطی ساده، کاربری آسان، طراحی بر اساس نرم افزار قدیمی آرین سیستم، پاسخگوی نیاز های مربوط به حسابداری و امور مالی و بهترین گزینه برای شرکت های کوچک می باشد.

از معایب این نرم افزار می توان به بروز مشکلات فراوان به علت نوپا بودن، نداشتن نسخه فروشگاهی و استفاده کمتر حسابداران از این نرم افزار به علت جدید بودن اشاره کرد.

نرم افزار حسابداری هلو:

این نرم افزار از محصولات قدیمی می باشد که در سال 1377 وارد بازار شده است و تولید شرکت طرفه نگار می باشد. این نرم افزار به علت حضور طولانی مدت در بازار نرم افزارهای مالیاتی از قوی ترین نرم افزار کامپیوتری حسابداری می باشد.

از مزایای هلو می توان به قدیمی ترین و بهترین نرم افزار حسابداری، حل و فصل ساده امور روزانه، سادگی در رابط کاربری، مناسب بودن برای کسب و کار های کوچک، وجود عناوین تخصصی مختلف برای مشاغل مختلف، استفاده راحت از امکانات نرم افزار بدون داشتن دانش تخصصی در زمینه حسابداری و از بهترین نرم افزارهای حسابداری پیشرفته و بهترین نرم افزار حسابداری فروشگاهی رایگان است.

این نرم افزار نیز مانند دیگر نرم افزار ها خالی از عیب نیست؛ برخی معایب این محصول عبارتند از: عدم رعایت اصول سر فصل‌ های حسابداری که به طور جدی باعث می ‌شود بسیاری از حسابداران از این نرم افزار حسابداری گریزان باشند و نداشتن پشتیبانی مناسب از دیگر معایب این نرم افزار می باشد.

نرم افزار حسابداری پیوست:

شرکت پیوست حدود 30 سال سابقه دارد و از قدیمی ترین شرکت های تولید نرم افزار در ایران است و همین باعث شده تا مشتریان زیاد و بزرگی در سازمان ها و ادارات دولتی داشته باشد. نرم افزار حسابداری پیوست 15 سال پیش تولید شده و یکی از نرم افزارهای مالی این شرکت است که برای پاسخ به نیاز های حسابداری سازمان ‌ها و شرکت ‌های بزرگ و کسب‌ و کارهای با حجم کاری بالا طراحی شده است. این نرم افزار دارای زیر سیستم های متنوع بسیاری می باشد که همگی قابل نصب هستند. سادگی محیط نرم افزار، مناسب بودن برای کسب و کار های بزرگ و بستری کامل برای یکپارچه کردن سیستم اتوماسیون اداری از دیگر ویژگی های این نرم افزار می باشد.

به علت پیچیدگی و پیشرفته بودن برای کسب و کار های متوسط مناسب نیست و این می تواند از معایب این دستگاه باشد، به دلیل داشتن مشتریان قدرتمند پشتیبانی درسی برای مشتریان کوچکتر انجام نمی گیرد و نداشتن نسخه فروشگاهی از دیگر معایب این سیستم هستند.

نرم افزار حسابداری تدبیر:

اولین نسخه این نرم افزار در سال 77 به بازار عرضه شد و شرکت های بزرگی همچون سام سرویس و گلدیران از این نرم افزار استفاده می کنند که همین عامل باعث توسعه این نرم افزار شد. امکان همگام سازی بین نرم افزارهای تدبیر از ویژگی های بسیار خوب این محصول است که باعث می شود کار های درون سازمانی راحت تر پیش برود. نصب آسان، امکانات محیطی ساده، مناسب برای شرکت های بزرگ و دارای پشتیبانی نامحدود از ویژگی های بارز این محصول می باشد.

عدم بروزرسانی رابط کاربری، حل نشدن مشکلات قدیمی، بروز گرفتن هنگام ورود و خروجی گرفتن به علت  Code page اختصاصی و مناسب نبودن برای کسب و کارهای کوچک از معایب این محصول است.

این نرم افزار ها از معروف ترین نرم افزار های حسابداری موجود در بازار بودند که تیم تولید محتوای شرکت جهان بایگان به معرفی و بررسی مزایا و معایب آن ها پرداخت. بسیاری نرم افزارهای حسابداری دیگر همچون پارمیس، چرتکه، محک، قیاس، شایگان، آرین سیستم و … در بازار موجود است که با جستجوی نام آن ها می توانید با هر یک آشنا شوید.

شرکت جهان بایگان یکی از برترین و بزرگترین تولید کنندگان سیستم های قفسه بایگانی ریلی در ایران می باشد. پیشنهاد میکنیم از خدمات، محصولات و نمونه کار های ما در جای جای ایران و خارج از کشور دیدن فرمائید.

به این نوشته امتیاز دهید!
اشتراک در
اطلاع از

0 دیدگاه ثبت شده
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها