اطلاعات پروژه:
قفسه ریلی کارگزاری بانک آینده در آذر ماه سال ۱۴۰۲ توسط شرکت جهان بایگان در یک ردیف اجرا شد. این مجموعه با استفاده از ۹۰ درصد از فضای خود بیشترین ظرفیت بایگانی را در فضای موجود برای نگهداری و ذخیره سازی اسناد خود به وجود آورده است.
این پروژه شامل 6 بلوک متحرک به ابعاد 190*62*320 سانتی متر در 4 طبقه به همراه ۱ بلوک ثابت به ابعاد 190*32*320 سانتی متر در 5 طبقه می باشد که ظرفیتی بالغ بر 190عدد زونکن A5 و 1872 عدد زونکن A4 به ضخامت 7.5 سانتی متر را ایجاد کرده است.
بارزترین مزیت قفسه ریلی کارگزاری بانک آینده، طراحی قفسه های بایگانی برای زونکن های A4 و A5 است که بهینهسازی فضا و بهرهوری بیشتر از فضا در مدیریت اسناد و مدارک در محیطهای اداری است. این نوع قفسه بایگانی با استفاده از فرمان های تعبیه شده، قابلیت جابهجایی مستقیم و روان قفسهها را به سمت چپ و راست فراهم میکند. این ویژگی بسیار مهم به مدیران امکان میدهد تا به طور سریع و آسان به اسناد و مدارک دسترسی داشته باشند.
به طور کلی، بارزترین مزیت قفسه بایگانی ریلی بهینهسازی فضا و ارتقاء بهرهوری در مدیریت اسناد و مواد است که میتواند بهبود عملکرد سازمانها و بهبود روند کار آنها را تسهیل کند
در ادامه به مشاهده تصاویر این سیستم می پردازیم.
محل اجرا: کارگزاری بانک آینده
تاریخ اجرا: 1402/09/06
متراژ: 6 بلوک متحرک 3 متری و 1 بلوک ثابت 3 متری به همراه 1 دستگاه درب و قفل مرکزی
موقعیت: استان تهران
نوع محصول: قفسه بایگانی ریلی
“کارگزاری بانک آینده”
به استناد مصوبه یکهزار و یکصد و سی و هفتمین جلسه شورای پول و اعتبار، از ادغام بانک تات، مؤسسه اعتباری صالحین و مؤسسه اعتباری آتی، با سرمایهی پایه هشت (۸) هزار میلیارد ریال؛ در تیرماه سال ۱۳۹۱ شکل گرفت. متعاقباً، بانک آینده، بر اساس مجوزهای صادره از سوی بانک مرکزی ج.ا.ایران و سازمان بورس و اوراق بهادار؛ تحت شماره ۴۴۲۳۲۵ و شناسه ملی ۱۰۳۲۰۸۹۴۸۷۸، در تاریخ ۱۳۹۲/۰۵/۱۶ به ثبت رسید. بانک آینده از مجموعهی بیش از ۱۷هزار سهامدار، پس از طی مراحل لازم، در تاریخ ۱۳۹۳/۱۲/۲۶ موفق به اخذ مجوز فعالیت از بانک مرکزی ج.ا.ایران گردید.
در حال حاضر، بانک آینده با مجموعهای از نیروی انسانی توانا، در قالب یک بانک تجاری خصوصی و با راهبرد حضور مؤثر و کارآمد در حوزههای خدمات بانکداری: خرد، تجاری، مؤسسهای و خدمات بانکداری اختصاصی در بستر آخرین دستاوردهای فناوری اطلاعات و ارتباطات، با 271 شعبه در سراسر کشور، مشغول فعالیت است.
گسترش بانکداری مجازی، تمرکز بر فعالیتهای بانکداری بینالملل، حرکت در جهت تشکیل مؤسسه مالی مادر تخصصی چندمنظوره، افزایش مستمر بهرهوری سرمایههای انسانی و قدرت خلاقیت، تخصص و تعلّق سازمانی آنها، مهندسی فرآیندها و کاهش قیمت تمامشده محصولات و خدمات برای مشتریان، همزمان با افزایش کیفیت آنها، و بهطور کلی ارزشآفرینی مستمر و در حد اعلا برای تمام گروههای ذینفع بانک، از استراتژیهای بنیادین تاسیس این بانک است.
ارزشآفرینی برای مشتریان، تشخیص نیازهای آشکار و پنهان آنها و پاسخگویی موثرتر و سریعتر از رقبا به این نیازها، در راستای تامین حقوق سهامداران و تحقق راهبردهای کلان کشوری، نیز از جمله اصول پذیرفته شده سهامداران و مدیریت بانک آینده است.
بانک آینده، در تلاش است؛ در قالب یک بانک تجاری پایبند به اصول و اخلاق حرفهای و تخصصی بانکداری، در سطح جهانی و در داخل کشور، در چارچوب قانون عملیات بانکی بدون ربا، در طول یک دوره برنامهریزی، در جمع بانکهای تراز اول خصوصی کشور قرار گیرد.