اطلاعات پروژه:
بایگانی ریلی پروژه نوسازی و تجهیز مدارس استان مازندران شهر ساری در این مجموعه محترم اجرا شد. پس از حضور کارشناس در محل مشتری و تهیه کروکی از محل بایگانی و بررسی نیاز های مشتری، سیستم بایگانی ریلی برای این مجموعه طراحی شد. این پروژه در 1 ردیف اجرا شد و شامل 5 بلوک متحرک 4متری می باشد که از یک طرف به دیوار چسبیده و از طرف دیگر دارای 1 دستگاه درب و قفل مرکزی می باشد. این مجموعه با خرید قفسه ریلی ظرفیت ذخیره سازی و نگهداری بیش از 1550 عدد زونکن و 1450 عدد پوشه مقوایی را برای بایگانی خود ایجاد کرده است.
با توجه به ارتفاع محیط میتوان با طبقات سیستم قفسه بایگانی ریلی بازی کرد؛ ارتفاع اتاق 288 سانتی متر بود که از سیستم هایی با ارتفاع 240 سانتی متر استفاده شد. متقابلاً در فضاهایی با ارتفاع کمتر مثلا 220 سانتی متر، سیستم هایی با ارتفاع 200-210 سانتی متر طراحی می گردد که تعداد طبقات کمتری دارد و در نتیجه ظرفیت کمتری ایجاد می کند. بنابراین هنگام انتخاب اتاق بایگانی، اتاقی را انتخاب کنید که ارتفاع مورد نیاز را تامین نماید.
بایگانی ریلی این پروژه در ارتفاع 240 سانتی متر و به صورت 6 و 7 طبقه تولید شده است.در این پروژه به درخواست مشتری دو نوع کمد بایگانی ریلی به عرض 60 و 80 برای زونکن و پوشه دان مقوایی تولید شد.
این سیستم به کاربران اجازه می دهد تا در راحت ترین و سریع ترین حالت ممکن به اسناد و مدارک دسترسی پیدا کنند که باعث کاهش زمان دسترسی به اسناد و مدارک و اطلاعات آن ها می شود. این سیستم قابلیت استفاده در محیط های اداری، انبارها و دیگر موسساتی که نیاز به نگهداری، ذخیره سازی و یا بایگانی هرگونه اسناد و مدارک و اشیا دارند، را داراست.
در ادامه به مشاهده تصاویر این سیستم می پردازیم.
محل اجرا: اداره نوسازی و تجهیزمدارس استان مازندران شهرساری
تاریخ اجرا: 1402/12/26 و 1402/12/27
متراژ: 2 بلوک متحرک 4 متری به عرض 60 و 2 بلوک متحرک 4 متری عرض 80 و 1 بلوک ثابت و1 دستگاه درب و قفل مرکزی
موقعیت: استان مازندران
نوع محصول: قفسه بایگانی ریلی
مجموعه نوسازی و تجهیز مدارس استان مازندران- شهرساری:
سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با شروع فعالیت در بهار سال ۱۳۵۵ به طور رسمی به عنوان یک دستگاه اجرایی، خدمات خود را به وزارت آموزش و پرورش به عنوان دستگاه بهرهبردار عرضه مینمود که بهرهمندان حقیقی آن نیز دانشآموزان سراسر کشور و اقصی نقاط میهن اسلامیمان به شمار میآیند. این سازمان به منظور انجام عملیات فنی و اجرایی با تشکیل گروههای نوسازی و تجهیز مدارس در ادارات کل استانهای کشور فعالیت خود را دنبال مینماید.
بر این اساس اداره کل نوسازی مدارس استان مازندران نیز از بدو تأسیس در سال ۱۳۵۵، به عنوان یکی از بازوان اجرایی سازمان متبوع، اجرای عملیات ساخت و ساز، تعمیر و تجهیز مدارس را در این خطه از ایران عزیز بر عهده دارد.
ماموریت ما:
“ساخت، توسعه و تجهیز فضاهای آموزشی و پرورشی استاندارد و مقاوم، متناسب با اولویتها در چارچوب طرح ساماندهی و ضوابط و معیارهای فنی، تأمین منابع و توسعه مشارکتهای مردمی و رضایت بیشتر مخاطبین، براساس نگرش مدیریت اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان مازندران”.
مؤلفههای تعیین مأموریت اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران عبارتند از:
عرصههای اصلی کار:
۱) ساخت و ساز فضاهای آموزشی و پرورشی
۲) توسعه و استانداردسازی فضاهای آموزشی
۳) تجهیز فضاهای آموزشی
۴) بهسازی لرزهای فضاهای آموزشی
۵) ساماندهی فضاهای آموزشی و تعیین اولویتهای ساخت و ساز
۶) تعیین ضوابط و معیارهای فنی
۷) توسعه مشارکتهای مردمی
۸) تأمین منابع (مردمی، ملی، فرا ملی)
۹) استقرار سیستم مدیریت کیفیت
مخاطبین اصلی:
۱) سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور
۲) ادارات کل آموزش و پرورش استان مازندران
۳) ادارات کل نوسازی مدارس استان ها
۴) کارکنان اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران
۵) خیرین مدرسه ساز
خط مشی کیفیت اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان مازندران:
این اداره کل در راستای ارتقاء سطح کیفیت ساخت و تجهیز فضاهای آموزشی و پرورش در استان مازندران و افزایش سطح رضایتمندی ارباب رجوع، اقدام به استقرار سیستم مدیریت کیفیت بر مبنای استاندارد بین المللی ISO9001:2008 نموده است و براین اساس اصول ذیل را به عنوان خط مشی خود پذیرفته است :
۱) طراحی و نظارت بر ساخت فضاهای آموزشی و پرورشی بر اساس استانداردها، ضوابط و معیارهای فنی ابلاغی
۲) تجهیز فضاهای آموزشی و پرورشی
۳) بهسازی فضاهای آموزشی و پرورشی موجود
۴) جذب، هدایت و نگهداری خیرین مدرسه ساز
۵) افزایش مستمر رضایت مشتریان
۶) ارتقا سطح دانش و مهارت کارکنان اداره کل از طریق آموزش مستمر
۷) ایجاد بهبود مستمر سیستم کیفیت