شرکت جهان بایگان، برترین تولیدکننده تجهیزات بایگانی ریلی | تاریخ تاسیس: 1375/12/25 (27 سال سابقه)

قفسه بایگانی کشت و صنعت دعبل خزاعی – فاز2

اطلاعات پروژه:

همانطور که می دانید فاز اول پروژه قفسه بایگانی کشت و صنعت دعبل خزاعی در آبان ماه سال گذشته توسط شرکت جهان بایگان در ۱ ردیف اجرا شد. اکنون فاز دوم این پروژه که شامل ۴ بلوک متحرک۴ متری، ۱ بلوک ثابت ۴ متری به همراه ۱ دستگاه درب و قفل مرکزی می باشد در تیر ماه سال جاری اجرا شد. همکاری با این مجموعه محترم از افتخارات ما می باشد.

فاز دوم این پروژه همانند فاز اول از نوع فلزی مکانیکال به رنگ سفید با قاب زنجیر قرمز رنگ می باشد. و البته همانطور که می دانید تمامی قطعات تولیدی شرکت جهان بایگان به روش رنگ پودری الکترواستاتیک رنگ آمیزی می شوند که در صفحه مشخصات فنی بایگانی ریلی کاملاً به این موضوع پرداخته شده است.

این شرکت با تولید با کیفیت ترین سیستم بایگانی ریلی ایران، همواره مشتریان خود را راضی نگه داشته و حتی آینده آن ها را نیز تضمین می کند. چرا که سیستم بایگانی ریلی یک کالای سرمایه ای می باشد و حداقل باید ۲۰ سال عمر مفید داشته باشد.

جهت مشاهده فاز اول این پروژه کلیک کنید.

در ادامه به مشاهده تصاویر فاز دوم این پروژه می پردازیم.

محل اجرا: شرکت کشت و صنعت دعبل خزاعی

تاریخ اجرا: ۱۴۰۱/۰۴/۲۵

متراژ: ۴ بلوک متحرک ۴متری،۱ بلوک ثابت ۴ متری و ۱ دستگاه درب و قفل مرکزی

موقعیت: استان خوزستان

نوع محصول: قفسه بایگانی ریلی

کشت و صنعت دعبل خزاعی:

شرکت کشت و صنعت دعبل خزاعی با ایجاد یک واحد الگو در ارتقاء و بهره‏ وری و توسعه منابع انسانی با  محوریت فعالیت در صنعت نیشکر به منظور تحقق سودآوری و جلب اعتماد ذی‏نفعان از طریق تولید پایدار در یک سازمان پویا و چابک در سطح استانداردهای روز جهانی رسالت خود را ایفا می کند.
اولین بهره برداری این شرکت که کشت و صنعت کارون نامیده شد در سال ۱۳۵۶ اتفاق افتاد و در حال حاضـر بزرگترین واحـد کشت و صنعت نیشکر خاورمیانه به حساب می آید. با عنایت به آثار مثبت وجود شرکتهای کشت و صنعت در رونق اقتصادی و ارتقاء شرایط اجتماعی منطقه بخصوص بحث اشتغال‌زایی آن که به نحوی مدیون صنایع جانبی آن نیز می‌باشد،  مطالعات دیگری جهت توسعه نیشکر در قالب ۷ واحد کشت و صنعتی جدید، ۲ واحد در شمال اهواز و ۵ واحد در جنوب آن، از سال ۱۳۶۳ تا ۱۳۶۵ توسط صندوق مطالعات نیشکر انجام پذیرفت و در نهایت منجر به آغاز عملیات اجرایی این واحدها بتدریج از سال ۱۳۷۰ گردید و در حال حاضر تمامی ۷ واحد (به نام‌های کشت و صنعت امام خمینی (ره)، امیرکبیر، سلمان فارسی، دعبل خزاعی، میرزا کوچک خان، فارابی و دهخدا) به بهره‌برداری رسیده‌اند. از طرفی همزمان با آغاز فعالیت‌های اجرائی شرکت توسعه نیشکر، واحدی دیگر بنام کشت و صنعت میان آب در سطحی معادل ۵۰۰۰ هکتار به بهره‌برداری رسیده، ولی در حال حاضر، فاقد کارخانه بوده و سالانه حدود ۲ تا ۳ هزار هکتار از اراضی خود را به زیر کشت نیشکر و مابقی را تحت کشت سایر محصولات کشاورزی برده و در نهایت محصول نیشکر خود را به کشت و صنعت‌های کارون و هفت‌تپه تحویل می‌دهد.
 

از همراهی شما عزیزان سپاسگزاریم

 

جهان بایگان در آپارات