اطلاعات پروژه:
کمد ریلی دفتر مرکزی شهرک صنعتی صفادشت در فروردین ماه سال 1403 توسط شرکت جهان بایگان در یک ردیف اجرا شد. این مجموعه با استفاده از ۹۰ درصد از فضای خود بیشترین ظرفیت بایگانی را در فضای موجود برای نگهداری و ذخیره سازی اسناد خود به وجود آورده است.
این پروژه شامل 5 بلوک متحرک به ابعاد 240*62*270 سانتی متر در 5 طبقه به همراه ۱ بلوک ثابت به ابعاد 240*30*250 سانتی متر در 5 طبقه می باشد که ظرفیتی بالغ بر13200 عدد پوشه آویز به ضخامت 1 سانتی متر و در ابعاد 36*29 سانتی متر را ایجاد کرده است.
بلوک ثابت قفسه در پشت کمدهای ریلی است و در فضایی مابین ستون های اتاق جا گذاری شده و زمانی که کمدهای ریلی باز شود، دسترسی به کمد ثابت امکان پذیر است و لازم به ذکر است که فضایی برای میز و صندلی در اتاق هم درنظر گرفته شده و جانمایی کمدهای ریلی هم مانع نور از پنجره نشده است.
بارزترین مزیت قفسه ریلی دفتر مرکزی شهرک صنعتی صفادشت، بهینهسازی فضا و بهرهوری بیشتر از فضا در مدیریت اسناد و مدارک در محیطهای اداری است. این نوع قفسه بایگانی با استفاده از فرمان های تعبیه شده، قابلیت جابهجایی مستقیم و روان قفسهها را به سمت چپ و راست فراهم میکند. این ویژگی بسیار مهم به مدیران امکان میدهد تا به طور سریع و آسان به اسناد و مدارک دسترسی داشته باشند.
به طور کلی، قفسه بایگانی ریلی بهینهسازی فضا و ارتقاء بهرهوری در مدیریت اسناد و مواد است که میتواند بهبود عملکرد سازمانها و بهبود روند کار آنها را تسهیل کند.
در ادامه به مشاهده تصاویر این سیستم می پردازیم.
محل اجرا: دفتر مرکزی شهرک صنعتی صفادشت
تاریخ اجرا: 1403/01/26 و 1403/01/27
متراژ: 5 بلوک متحرک 3 متری و 1 بلوک ثابت و 1 دستگاه درب و قفل مرکزی
موقعیت: استان تهران
نوع محصول: قفسه بایگانی ریلی
شهرک صنعتی صفادشت:
بر اساس ضوابط کسب پروانه بهره برداری ویژه شهرک های صنعتی غیردولتی مربوط به سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران و منطبق بر مصوبه ۲۵ دی ماه ۱۳۸۹ هیئت وزیران، شهرک صنعتی صفادشت به عنوان شهرک صنعتی غیردولتی ثبت رسمی شد . بر این اساس شرکت خدماتی “شهرک صنعتی غیر دولتی صفادشت” مجاز به بهره برداری از شهرک غیر دولتی صنعتی صفادشت شد.
گفتنی است فاز اول این شهرک در زمینی به مساحت کل ۲۹۵ هکتار مصوب شده بود که شامل ۲۱۷ هکتار زمین صنعتی، ۵ هکتار زمین خدماتی ، ۵۴ هکتار معابر و ۱۹ هکتار فضای سبز بوده است.
سپس با پیگیری های بعمل آمده و تلاش مسئولین محترم استان و شهرستان فاز دوم شهرک مطابق با بند ۵ مصوبه شورای برنامه ریزی (توسعه) استان تهران مورخ ۱۰/۱۲/۹۴ به مساحت ۸۰۰ هکتار به تائید و تصویب رسید و با عنایت به موقعیت مناسب شهرک در نزدیکی به پایتخت و دیگر مزیتهای نسبی مور استقبال صنعتگران قرار گرفت و به سرعت موجب گردید ساخت و توسعه واحدهای تولیدی در شهرک صنعتی صفادشت انجام پذیرد.
لازم به ذکر است این شهرک اکنون با بیش از ۴۵۰ شرکت واحد تولیدی فعال و برخوردار از ۳ حلقه چاه برای تامین حدود ۵۰-۴۰ لیتر بر ثانیه آب، ۱۴ مگا وات برق،۸۰۰ خط تلفن،۷۵۰ مترمکعب در ساعت گاز با ایستگاهی اختصاصی است و به عنوان یکی از فعالترین شهرکهای صنعتی استان تهران محسوب می گردد.